Stroetweg 7 3781 PR Voorthuizen
0342-794047
vragen@schateiland-zeumeren.nl

Tickets

Entree tickets Schateiland

Eindelijk het is zover, vanaf 5 juni 2021 zijn onze deuren weer open. Wel zijn er in verband met de Corona regelgeving enkele aanpassingen in ons toegangsbeleid.

 • Wij ontvangen je graag in tijdsblokken.
  Tijdsblok 1: 10:00 tot 12:30 uur
  Tijdsblok 2: 12:30 tot 15:00 uur
  Tijdsblok 3: 15:00 tot 17:30 uur
  Tijdsblok 4: 17:30 tot 20:00 uur (enkel op vrijdag en zaterdag)
 • Later in een tijdsblok binnen komen is geen probleem, de eindtijd blijft wel gelijk aan de eindtijd van het tijdsblok. Hier kunnen we helaas geen uitzonderingen op maken.
 • We kunnen (helaas) maar een beperkt aantal gasten ontvangen per tijdsblok. Het kan zijn dat een tijdsblok of dag vol zit.Deze is dan niet meer te reserveren. Ook hier kunnen we geen uitzonderingen op maken.
 • Wij verzoeken om terughoudend te zijn in het reservering aantal van13+ tickets. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat de meeste piraten zich kunnen uitleven in Schateiland.
 • Bij binnenkomst zijn we verplicht een gezondheidscheck (middels vragen) te doen. Is er in het gezin iemand met corona gerelateerde klachten blijf dan thuis en bel of mail ons om de reservering te verplaatsen!
 • Een mond/neusmasker is bij ons verplicht om te dragen. Aan tafel mag je het mondkapje afdoen. Vergeet hem niet op te doen als je weer gaat verplaatsen.

Een hoop regeltjes extra maar het allerbelangrijkste vergeet vooral niet te genieten van Schateiland!

Goed nieuws, we heten je graag weer welkom met een (1) gratis parkeerticket per reservering! Deze actie is enkel geldig in de maand juni. Je ontvangt bij binnenkomst het parkeerticket van de receptie.