Stroetweg 7, 3781PR Voorthuizen
0342-794047
vragen@schateiland-zeumeren.nl

Tickets Schateiland

Entree tickets Schateiland

Let op, bij drukte kan de wachttijd bij de kombuis oplopen.

Bezoek Schateiland Zeumeren, lekker klimmen, klauteren, vermaak voor de leeftijden van circa 2 t/m 12 jaar.

Het ideale gezinsuitjes onder alle weersomstandigheden. Of het sneeuwt, regent of heerlijk weer is. Het is altijd goed vertoeven op Schateiland.

Boek nu uw ticket voor gegarandeerd lekker weer, door de prettig akoestiek
en lichtinval waant u zich op een heerlijk eiland welk weer het het ook is.

U kunt tot 12 uur op de dag zelf een online ticket voor Schateiland kopen, hierna is enkel verkoop aan de deur mogelijk. Schateiland zit niet snel vol door de grote oppervlakte dus er zijn eigenlijk meestal wel tickets aan de deur verkrijgbaar.

Uw aankomsttijd is een richttijd en geen harde tijd. U kunt dus gerust 20 minuten eerder of later binnen komen bijvoorbeeld. Wilt u later dan 12 uur komen reserveer dan het tijdstip 12:00 uur. U kunt gerust dan om bijvoorbeeld 14:00 uur binnen komen.

PARKEREN

De parkeertarieven worden vastgesteld door de terreinbeheerder leisurelands. Deze bepaald de tarieven van het parkeren en hier hebben wij geen invloed op. Wel bieden wij onze gasten aan om het parkeerkaartje met korting bij de receptie te kopen. De korting bedraagt op dit moment € 1,- euro ten opzichte van het tarief van leisurelands. Deze korting is niet geldig bij de parkeerautomaten, enkel bij de receptie van schateiland.

Let op, het kwijt raken van het aangeschafte parkeerticket is voor eigen risico. Wij kunnen u geen nieuw parkeerticket verstrekken voor uw verloren ticket.
Bij verlies dient u een nieuw parkeerticket te kopen bij een van de aanwezige automaten of bij de receptie van Schateiland.

Door de slagboom rijden is betalen. De terreinbeheerder kent enkel een dagtarief, ook als u enkel iemand binnen de slagboom even afzet. Zie ook de pagina praktische informatie voor meer informatie over parkeren en halen en brengen.