Stroetweg 7 3781 PR Voorthuizen
0342-794047
vragen@schateiland-zeumeren.nl

Kinderfeestjes

SchatEiland Zeumeren is een absolute aanrader voor verjaardagsfeestjes van kinderen van 4 tot en met 12 jaar, onder alle weersomstandigheden en het hele jaar door.

Scheepsruim feestje                € 10,50 per persoon
Entree SchatEiland, 1x limonade, waterijsje en aardigheidje voor de jarige.

SchatEiland feestje            € 12,95 per persoon
Entree SchatEiland, 2x limonade, kleine piraten Pannenkoek of patat met snack (kroket of frikandel) en saus, waterijsje en een aardigheidje voor de jarige.

Kapiteins feestje                  € 13,75 per persoon
Entree SchatEiland, 2x limonade, 1 gouden munt, Patat met snack (frikandel, kroket, kipnuggets of kaassoufle) en saus, waterijsje en een aardigheidje voor de jarige.

SchatEiland-plus feestje   € 16,75 per persoon
Entree SchatEiland, onbeperkt limonade, 2 gouden munten, grote piraten Pannenkoek of patat met snack (frikandel, kroket, kipnuggets of kaassoufle) en saus, waterijsje en een aardigheidje voor de jarige.

Uitbreidingen
Mini muffins € 4,95 (15 stuks)
Slagroomtaart of aardbeien kwarktaart € 15,95 (+/- 10 personen)
Goudzoeken € 2,- p.p.
Gouden munt € 1,- per munt

Voor de kinderfeestjes arrangementen hanteren wij een minimum van 8 personen. Volwassenen kunnen, indien gewenst, ook gebruik maken van het arrangement. In plaats van een waterijsje serveren wij dan een kopje koffie of thee. Indien de volwassenen/begeleiders geen gebruik maken van het arrangement betalen zij enkel de entreeprijs voor volwassenen. Een kinderfeestje is dus bijvoorbeeld ook mogelijk met zes kinderen en twee volwassen begeleiders.

Let op: u kunt het gekozen arrangement wijzigen tot 24 uur van te voren, behalve uitbreidingen. Daarna kan er, i.v.m. onze voorbereidingen, geen ander arrangement meer gekozen worden. Wijzigingen kan u doorgeven via de telefoon of e-mail. Pas na bevestig via Email door ons is uw wijziging definitief!

Uitbreidingen kunnen tot 3 dagen voor aankomst gewijzigd worden! Goudzoeken en Gouden munt(en) kunnen ook ter plaatse aangeschaft worden.