Indoor & Outdoor Speelparadijs Voorthuizen
Arrr...welkom kleine piraat

Komen jullie gezellig bij ons spelen?

!ZOMERVAKANTIE!
8 juli tot 1 september elke dag geopend
van 10.00 tot 17.00

Ben jij klaar voor een avontuurlijke dag uit? Ga op avontuur met onze vrolijke vriendjes Zack en Zara en beleef de meest spannende avonturen. Samen met Piraat Gouddukaat kun je het hele eiland verkennen.

5500 m2 speelplezier

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5500m2). De kernwaarden van ons avonturenparadijs zijn spelen in een natuurlijke omgeving en het samenspel van kinderen en volwassenen. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland je terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden en verborgen schatten.

Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, klimmen en klauteren, schatgraven met de kapitein, goudzoeken, springen en glijden en nog veel meer.

Weer of geen weer.. Geniet van het eilandgevoel! Door de ruime opzet, de prettige akoestiek, de vele planten en de juiste lichtinval in het gebouw waan je je op een zonovergoten eiland! Naast het grote overdekte avonturenparadijs is er een ruim buitenterras met zonneweide, zandstrand en enkele buitenattracties.

Voor iedereen

In het restaurant of op de vele terrassen, in de directe nabijheid van de speeltoestellen en attracties, genieten volwassenen rustig van een vers kopje koffie met iets lekkers. Terwijl u een oogje in het zeil houdt, kunt u iets te lezen erbij pakken. De gratis draadloze netwerkverbinding zorgt dat u met uw mobile device op internet kunt.

SchatEiland Zeumeren is onderdeel van Expeditie Zeumeren. Expeditie Zeumeren zorgt voor belevingen op recreatiegebied Zeumeren van jong tot oud en voor families en bedrijven.

Maak uw dag compleet met een potje midgetgolf, escaperoom en sluit af bij de beachclub. Het kan op Zeumeren. Wij bezorgen u graag een geweldige dag uit! Vraag gerust naar de mogelijkheden.