Indoor & Outdoor Speelparadijs Voorthuizen
Arrr...welkom kleine piraat

Komen jullie gezellig bij ons spelen?

!ZOMERVAKANTIE!
8 juli tot 1 september elke dag geopend
van 10.00 tot 17.00

Zack wilt nog even iets zeggen over zijn

Huisregels

Bij SchatEiland Zeumeren spelen kinderen onder veilig toezicht van hun ouders/begeleiders. Er zijn geen toezichthouders. Kinderen dienen daarom ook altijd begeleid te worden door één of meer volwassenen, die voor hen verantwoordelijkheid dragen.

Tijdens het spelen

Het bezoek aan SchatEiland Zeumeren en spelen op de verschillende attracties geschiedt op eigen risico. De directie stelt zich niet aansprakelijk voor schade die tijdens ontstaan, tenzij sprake is van grove nalatigheid van directie of medewerkers.

Voor verschillende attracties is het in het kader van de veiligheid gewenst om de schoenen uit te trekken.

Bij SchatEiland Zeumeren wordt op een ludieke manier gespeeld met water en zijn diverse plekken aanwezig met ondiep water. Tijdens het spelen kunnen de kinderen nat worden.

Basis regels

Huisdieren kunnen wij in SchatEiland Zeumeren helaas niet toestaan. Voor hulphonden maken wij natuurlijk graag een uitzondering!

SchatEiland Zeumeren is, met uitzondering van het buitenterras waar een rookzone is, rookvrij.

De directie stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van uw eigendommen.

SchatEiland Zeumeren heeft altijd recht om personen de toegang te weigeren of te ontzeggen.

Eten en drinken

Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen en bij SchatEiland te nuttigen.

Wij raden het af om kinderen kauwgom en lolly’s te laten eten tijdens het spelen.

Meer informatie over onze huisregels?

De volledige huisregels kunt u indien gewenst opvragen via de e-mail. Naast onze huisregels zijn ook de algemene voorwaarden van toepassing.

Kombuis

Een dagje uit is natuurlijk niet compleet zonder hapje en drankje. In de Kombuis van SchatEiland Zeumeren bereiden de piraten de lekkerste dingen voor de lunch, feestelijk tussendoortje of het avondeten. Wat dat betreft zijn we van alle markten thuis.

Een koel drankje, ijsje, vers kopje koffie, een lekker broodje en natuurlijk frietjes en pannenkoeken! Smullen maar! Daarnaast zijn er in de Kombuis verschillende snacks, ijsjes, snoepjes en gebak verkrijgbaar.Het is binnen SchatEiland niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen en te nuttigen.

Op drukke dagen kan het voorkomen dat het langer duurt voordat we uw bestelling kunnen serveren. We vragen uw begrip hiervoor.

Shows

Op SchatEiland zijn op gezette tijden shows te zien. Let op! Dit is alleen in de weekenden en in de schoolvakanties van regio midden. Op het podium (Schatlandia) treden Piraat Gouddukaat en Zack of Zara op. En soms zijn er zelfs bijzondere gasten te zien. Ook kan je mee op Avonturenjacht. Kom dus genieten van het entertainment bij SchatEiland. 

De showtijden zijn als volgt:
12.00 – 13.00 – 14.00 – 15.00 – 15.30