Stroetweg 7 Voorthuizen
0342-794047
vragen@schateiland-zeumeren.nl

Kledingadvies

In SchatEiland Zeumeren is geen zwemgelegenheid. Maar dat wil niet zeggen dat er geen water is.

Onder andere bij het goudzoeken kan er wel gespeeld worden met water en zand. Wij adviseren hiervoor een korte broek en waterschoentjes aan te trekken. Eventueel kunt u een handdoek en droge kleding meenemen.

Scheepsbeschuit uit de Kombuis

Een dagje uit is natuurlijk niet compleet zonder hapje en drankje. In de Kombuis van SchatEiland Zeumeren bereiden de piraten de lekkerste dingen voor de lunch, feestelijk tussendoortje of het avondeten. Wat dat betreft zijn we van alle markten thuis.

Een koel drankje, ijsje, vers kopje koffie, een lekker broodje en natuurlijk frietjes en pannenkoeken! Smullen maar! Daarnaast zijn er in de Kombuis verschillende snacks, ijsjes, snoepjes en gebak verkrijgbaar.

Het is binnen Schateiland niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen en te nuttigen.

Op drukke dagen kan het voorkomen dat het langer duurt voordat we uw bestelling kunnen serveren. We vragen uw begrip hiervoor.

Huisregels


Om uw bezoek bij SchatEiland Zeumeren zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er voor uw en onze veiligheid een aantal huisregels opgesteld.

De belangrijkste zijn:

  • Bij SchatEiland Zeumeren spelen kinderen onder veilig toezicht van hun ouders/begeleiders. Er zijn geen toezichthouders. Kinderen dienen daarom ook altijd begeleid te worden door één of meer volwassenen, die voor hen verantwoordelijkheid dragen.
  • Het bezoek aan SchatEiland Zeumeren en spelen op de verschillende attracties geschiedt op eigen risico. De directie stelt zich niet aansprakelijk voor schade die tijdens het is ontstaan, tenzij sprake is van grove nalatigheid van directie of medewerkers.
  • Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen en bij SchatEiland te nuttigen.
  • Voor verschillende attracties is het in het kader van de veiligheid gewenst om de schoenen uit te trekken.
  • Huisdieren kunnen wij in SchatEiland Zeumeren helaas niet toestaan. Voor hulphonden maken wij natuurlijk graag een uitzondering!
  • SchatEiland Zeumeren is, met uitzondering van het buitenterras, rookvrij.
  • Wij raden het af om kinderen kauwgom en lolly’s te laten eten tijdens het spelen.
  • SchatEiland Zeumeren heeft altijd recht om personen de toegang te weigeren of te ontzeggen.
  • De directie stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van uw eigendommen. In de garderobe zijn kluisjes aanwezig voor uw waardevolle eigendommen.

De volledige huisregels kunt u indien gewenst opvragen via de e-mail.

route en parkeren

Route

SchatEiland Zeumeren is goed bereikbaar vanwege de ligging aan de A1. Vanaf afslag 16 Voorthuizen is het nog enkele minuten rijden.

Vanaf afslag 16 staat de route naar ons recreatiegebied duidelijk aangegeven middels ANWB-bebording (Zeumeren) en lage gele portalen met het SchatEiland-logo.

Navigatieadres: Stroetweg 7, Voorthuizen

SchatEiland Zeumeren

Stroetweg 7 3781 PR Voorthuizen

parkeren

brengen en halen

parkeren
parkeerbord-kiss-and-ride
De kosten van het parkeren in 2021 zijn als volgt:

Laagseizoen van 1 oktober tot 1 mei

€ 3,00 per voertuig (max. 6 m)
€ 6,00 per lang voertuig (6-15 m)

Hoogseizoen van 1 mei tot 1 oktober
€ 6,00 per voertuig (max. 6 m)
€ 12,00 per lang voertuig (6-15 m)

Wij hebben geen invloed op de gehanteerde parkeertarieven. Deze worden opgesteld door Leisurelands en bieden het kopen van een parkeerkaart enkel als service aan.

Wel bieden wij in het hoogseizoen het parkeerticket met korting aan voor onze gasten.

 

Indien u de slagbomen doorrijdt, kent het geautomatiseerde parkeersysteem uitsluitend een dagtarief om het recreatiegebied te verlaten.

Parkeren voor de slagbomen of op de toegangsweg naar de slagbomen toe is NIET toegestaan. Hier geldt een parkeerverbod. Er wordt regelmatig gecontroleerd.

Indien u graag iemand wil afzetten of ophalen, kunt u diegene het beste afzetten bij de slagbomen bij de ingang bij Voorthuizen. Het is vanaf daar nog enkele minuten lopen naar SchatEiland.