Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

(Bedrijfs)feest

Jouw (bedrijfs)feest bij SchatEiland is geen enkel probleem. na sluitingstijd van SchatEiland bouwen we de locatie graag om naar partyeiland, activity eiland of wat je maar wenst.


Lees verder

Jouw feest

Als voorbeeld van party eiland, jouw gasten druppelen binnen vanaf 17:30 uur en maken onder het genot van een drankje even een praatje met elkaar. Rond 18:00 uur staat de BBQ gereed om heerlijk te kunnen eten. Zelf bakken, of met een kok erbij die het voor jullie doet. Dat is allemaal bespreekbaar.
Nadat de buiken vol zijn gegeten spelen we een spelletje. Wat dacht je van ik hou van Zeumeren, of 30 seconds.

De avond sluiten we af met een dj met licht en laser effecten. Wedden dat de volgende (werk)dag er nog lang over gesproken zal worden!

Of kom tijdens openingsuren met de gezinnen van je medewerkers. Terwijl de kinderen heerlijk spelen zitten jullie op een speciaal stukje eiland die we reserveren voor dit gezelschap. Bijvoorbeeld het dek of in de kuip.

Locatie huren

Tevens is onze locatie exclusief afhuren voor bijvoorbeeld een ledendag of een eigen terras tijdens de reguliere openingstijden. We kijken graag naar de mogelijkheden.

In het verleden zijn al vele dagen bij ons gehouden zoals de Rabobank ledendagen, Vink Holding die een bedrijfsfeest heeft gehouden met speciale activiteiten voor alle leeftijden.

SchatEiland is meer dan een speelgelegenheid voor kinderen. Ook volwassenen kunnen bij ons de piraat uithangen. Want gezelligheid en plezier is nooit leeftijdsgebonden.

Wij horen graag uw wensen en gaan dan voor u aan de slag om te kijken wat er allemaal mogelijk is. We denken graag out of the box. Maar standaard kunnen we VR belevingen, handboogschieten en diverse golfspellen aanbieden.

Maar we houden van een uitdaging!

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.